Chalet 161 op camping Village de la Guyonniere (Vendee, Frankrijk)

De camping

Village de la Guyonniere is gelegen nabij het Lac du Jaunay in de zonnige Vendée. La Guyonnière ligt op het platteland, in een groen en wat heuvelachtig gebied. De Village heeft een ruimtelijk karakter met prachtige uitzichten. De 5* camping ademt rust en ontspanning uit. De omgeving van La Guyonnière is een gevarieerd gebied met struiken, bossen en water. De afstand tot de zee en de duinen is slechts ca 20 minuten per auto.
De perfecte camping voor jong en oud

WIFI is in het chalet mogelijk. (Gratis)

Vanaf 2018 een geheel nieuw zeer groot overdekt zwembad met tillift.

Het chalet


Voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 met H/L (ziekenhuisbed) en 1 1pers. bed,  1 sl.k. met 2 één pers. en een kinder sl.k. met een 1 pers bed en een stapelbed, bovenbed alleen voor kind tot 12 jaar. Verder een ruime douche/toilet ruimte met een d/t stoel en een zitbankje, een ruime keuken en een zit- en eethoek. Satelliet TV met alle Ned. Zenders. Een tillift , mits beschikbaar, is gratis.
Voor het chalet een ruim, gedeeltelijk overdekt, terras. Ruime parkeer mogelijkheid.

De bijdragen voor 2024 per week:

LET OP svp: Camping te boeken vanaf 4 mei. Vanaf 2024 is het mogelijk om in het voorseizoen een extra dag bij te boeken met een mininmum van 3 dagen aansluitend bij een week.

La Guyonniere in 2024 opening op 4 mei

periode prijs per week 2024
4/5 07/7  415 euro per dag € 70,00
07/7 25/8  960 euro
25/8 08/9  650 euro p.week (laatste week 2 nachten mind.

Let op: I.v.m. de steeds grotere vraag naar onze accommodaties, dient Uw boeking aansluitend te zijn aan de reeds geboekte weken. Of met een ruimte van 2 weken. Zie hiervoor de bezettingsgraad. Vanaf 2024 is het ook in het voorseizoen per dag extra te boeken met een minimum van 3 dagen aansluitend van een week

Wisseldag op zondag. In het voorseizoen is het ook mogelijk om per dag te boeken zie hierboven.

Extra’s: Huisdieren 35,00 euro p.w.p. huisdier; Lakenpakketten incl dekbed: Verplicht met opgemaakte bedden, te huur bij receptie park ad € 20,00 p.bed; eindschoonmaak kosten 80,00 euro
Beschikbaar in de maanden eindmei begin juni t/m ca.half september.
Meer info: info@schutstichting.com. Boeken: via het volledig invullen van het reservering formulier.

 

Beschikbaarheidskalender Chalet 161 op camping Village de la Guyonniere (Vendee, Frankrijk)

 

Vorige Maand – Volgende Maand