Chalet 185 op camping Village de la Guyonniere (Vendee, Frankrijk)

De camping

Village de la Guyonniere is gelegen nabij het Lac du Jaunay in de zonnige Vendée. La Guyonnière ligt op het platteland, in een groen en wat heuvelachtig gebied. De Village heeft een ruimtelijk karakter met prachtige uitzichten. De 5* camping ademt rust en ontspanning uit. De omgeving van La Guyonnière is een gevarieerd gebied met struiken, bossen en water. De afstand tot de zee en de duinen is slechts ca 20 minuten per auto.
De perfecte camping voor jong en oud.

WIFI in het chalet mogelijk. (Gratis)

Het chalet

Vanaf 2018 een geheel nieuw groot overdekt zwembad met tillift.
Voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 met H/L bed en een 1pers.bed ,1 sl.k. met 2 één pers. bedden en 1 kinder sl.k. met een 1 pers. bed en een stapelbed, bovenbed alleen voor kind tot 12 jaar. Verder een ruime douche/toilet ruimte met een d/t stoel en een zitbankje, een ruime keuken en een zit- en eethoek. Satelliet TV met alle Ned. Zenders. Een tillift, mits beschikbaar, is gratis.
Voor het chalet een ruim, gedeeltelijk overdekt, terras alsmede ruime parkeer mogelijkheid.

De bijdragen voor 2024 per week:

LET OP svp: Camping te boeken voor 2024:  is het ook mogelijk om in het voorseizoen een extra dag bij te boeken, met een minumum van 3 dagen aansluitend van een week

Sluiting Camping zaterdag 8 september. Opening 4 mei 2024

periode prijs per week
       –
4/5 07/7 415 euro per dag € 70,00
07/7 25/8 960 euro
25/8 07/9 650

Let op: I.v.m. de steeds grotere vraag naar onze accommodaties, dient Uw boeking aansluitend te zijn van eerdere boekingen. Of met een ruimte van 2 weken. Zie hiervoor de bezettingsgraad.

Wisseldag op zondag. Vanaf 2024 is het ook mogelijk om in het voorseizoen per dag bij te boeken zie hierboven.

Extra’s: Huisdieren 35,00 euro p.w p.huisdier.; Lakenpakket incl.dekbed: Verplicht met opgemaakte bedden, te huur ad € 20,00 p.bed bij receptie park; eindschoonmaak kosten 80,00 euro
Meer info: info@schutstichting.com. Boeken via het volledig invullen van het reservering formulier.

Beschikbaarheidskalender Chalet 185 op camping Village de la Guyonniere (Vendee, Frankrijk)

 

Vorige Maand – Volgende Maand