Nieuws

 

Op camping Chateau Le Verdoyer in de Dordogne is tevens een overdekt zwembad, dus ook in het voorjaar de mogelijkheid om te zwemmen. Op de camping ook WIFI, alle informatie te bevragen bij de receptie.

Op Camping La Guyonniere vanaf 27 mei 2018 een geheel nieuw groot overdekt zwembad met een verrijdbare tillift.

 LET OP: ONZE gevraagde vergoedingen voor de Chalets ZIJN INCL. GEBRUIK VAN GAS, WATER, STROOM. Vanaf 1 jan  2020 is in Frankrijk de Toeristen belasting gewijzigd. Voorheen betaalden mensen met een beperking geen toeristenbelasting, dit is dus veranderd.

SUGGESTIE ONZERZIJDS  Overweeg eens een combinatie reis voor onze chalets in de Dordogne en de Vendee te plannen. De afstand Nederland Frankrijk v.v. naar de Dordogne en de Vendee is practisch gelijk. De afstand tussen Dordogne en Vendee is ca 300 km, een route gedeeltelijk over snelwegen en prachtige binnenwegen met oude dorpjes en wijngaarden. De afstand is in ca 4 a 5 uur te rijden. Neem contact met ons op, wij adviseren U graag. info@schutstichting.com.

Op de campings is bij de receptie enorm veel informatie over uitstapjes in de omgeving.

Mocht U voor Le Verdoyer in de Dordogne in ons bestand” beschikbaarheid” geen mogelijkheden meer zien, neem dan kontact met ons op.: info@schutstichting.com. Wij zijn zo mogelijk in de gelegenheid om voor U een andere onderkomen te vinden.

NIEUW voor de VENDEE:

Er is een mogelijkheid op eigen  gezag buiten de Stichting om, om via uw verzekering kontact te zoeken voor hulp bij verzorging van een hulp behoevende tijdens uw verblijf in onze chalets 161 en 185 op 8 km afstand van de camping in de Vendee. Zie onderstaand het adres van de instantie die hulp verleend:

Assocation Locale ADMR Gerant Le CENTRE DE INFIRMIER DE LA MOTHE ACHARD, Place du General de Gaulle-Espace Michel Breton    85150 LA MOTHE ACHARD.

——Verzorging ter plaatse op de camping 7 dagen / 7 – 24h/24 ( waarschijnlijk geen medische handelingen (echter nader bespreken)

—— Verdere afspraken nader bespreken via het secretariaat van maandag tot vrijdag 09.00 – 16.00 uur tel. 0033 (0)2 51 05 66 44                                 e-mail csilamothe@orange.fr. www.admr85.org

Mogelijkheid om eventueel te overnachten onderweg:

We hebben de tip gekregen om te informeren bij het keten van NOVOTELS, zij zouden kamers met aangepaste kamers hebben.