Nieuws

LAATSTE NIEUWS:

Op camping Chateau Le Verdoyer in de Dordogne is tevens een overdekt zwembad, dus ook in het voorjaar de mogelijkheid om te zwemmen. Op de camping ook WIFI, alle informatie te bevragen bij de receptie.

Op Camping La Guyonniere vanaf 27 mei 2018 een geheel nieuw groot overdekt zwembad met een verrijdbare tillift. Mogelijkheid om vanuit overdekt naar buitenbad te gaan.

 

LET OP: ONZE VERHUURPRIJZEN ZIJN INCL. GEBRUIK VAN GAS, WATER, STROOM en toeristen belasting.

SUGGESTIE ONZERZIJDS  Overweeg eens een combinatie reis voor onze chalets in de Dordogne en de Vendee te plannen. De afstand Nederland Frankrijk v.v. naar de Dordogne en de Vendee is practisch gelijk. De afstand tussen Dordogne en Vendee is ca 300 km, een route gedeeltelijk over snelwegen en prachtige binnenwegen met oude dorpjes en wijngaarden. De afstand is in ca 4 a 5 uur te rijden. Neem contact met ons op, wij adviseren U graag. info@schutstichting.com.

Op de campings is bij de receptie enorm veel informatie over uitstapjes in de omgeving.

Mocht U voor Le Verdoyer in de Dordogne in ons bestand

” beschikbaarheid” geen mogelijkheden meer zien, neem dan kontact met ons op.: info@schutstichting.com. Wij zijn zo mogelijk in de gelegenheid om voor U een andere onderkomen te vinden.

Een tussenstop in een redelijk aangepast HOTEL naar onze chalets in Frankrijk:

Boven Parijs: Kyriad Compiegne,10 AvenueMarcelinBerthelot,                             ZAC de Mercieres, 60200 Compiegne

3* Hotel met goede voorzieningen voor gehandicapten en zeer schappelijk in prijs. (biedt een buffet aan en ontbijt). www.kyriad-compiegne.fr. tel. +33-344201111 Email: compiegne@ kyriad.fr.

Onder Parijs:Inter Hotel Orleans-Nord, 249 RueNationale 20,                            45770 Saran      3* Hotel

www.hotel-orleanais.com

E-mail: interhotel.orleansnord@ gmail.com.  (wel ontbijt, restaurant om de hoek)

Voorzieningen voor beide hotels zijn o.a.: Parkeerplaats, aangepast toilet en douche op de kamer, rolstoelgeschikt qua ruimte, maakt een schone en hygienische indruk, behulpzaam personeel.